About us

Food and Drinks Public Company Limited was incorporated in 1985.

The company was established to process high quality processed vegetables, fruits, beverages and Thai cuisine. The company’s processing facilities are strategically located in Chonburi, Thailand in order to take advantage of the eastern seaboard’s infrastructure, particularly its deep-sea port, and access to abundantraw materials for year-round operation.

We, Food and Drinks, aim at supplying the upper and middle-class markets of the United States, Japan, Europe, Australia and other Pacific Rim countries. Consequently, in order to satisfy our customers,

We manufacture the highest quality products by utilizing the most advanced production technology in conjunction with  strict  quality control guidelines. Because of our high quality standards and reliable delivery schedules,  we  have  been able to build and maintain a solid customer base around the world.

In addition,  we work  closely  with our customers interested in developing innovative products that are unique to the industry by employing new raw material sources and the latest in processing techniques and packaging. Currently, our main products are grouped into five categories:

Spices and Sauces

Beverages

Vegetable and Fruits

Meats

Ready to Eat

Our director  and  plant  manager, both experienced  food technicians, give high priority to quality, research and development. Quality Control department of more than 50 members is entrusted withthe responsibility of checking the quality from raw material to the finished product. The R&D team continuously develops new products both in-house, and in cooperation with customers. Our company had been accredited for its GMP standard, HACCP certification and BRC Standard.

บริษัท ฟู้ดแอนด์ดริ๊งส์ จำกัด (มหาชน) ก่อตั้งขึ้นเมื่อปีพ. ศ. 2528

บริษัทฯ ก่อตั้งขึ้นเพื่อผลิตผักและผลไม้แปรรูป เครื่องดื่ม และอาหารไทยคุณภาพสูง โรงงานแปรรูปของบริษัทฯ ตั้งอยู่ในจังหวัดชลบุรี เพื่อใช้ประโยชน์จากโครงสร้างพื้นฐานของชายฝั่งทะเลตะวันออกโดยเฉพาะท่าเรือน้ำลึกและสามารถเข้าถึงวัตถุดิบที่อุดมสมบูรณ์ได้ตลอดทั้งปี

บริษัทฯมุ่งมั่นในการจัดหาตลาดชั้นสูงและระดับกลางของสหรัฐอเมริกา ญี่ปุ่น ยุโรปออสเตรเลีย และประเทศในแถบแปซิฟิกอื่น ๆ

เราผลิตผลิตภัณฑ์ที่มีคุณภาพสูงสุด โดยใช้เทคโนโลยีการผลิตที่ทันสมัยที่สุดควบคู่ไปกับหลักเกณฑ์การควบคุมคุณภาพที่เข้มงวด จากมาตรฐานคุณภาพสูงของเราและตารางการจัดส่งที่น่าเชื่อถือ เราจึงสามารถสร้างและรักษาฐานลูกค้าที่มั่นคงทั่วโลกได้

นอกจากนี้เรายังทำงานอย่างใกล้ชิดกับลูกค้าของเราที่สนใจในการพัฒนาผลิตภัณฑ์ที่มีนวัตกรรม ซึ่งเป็นเอกลักษณ์เฉพาะของอุตสาหกรรมโดยการจัดหาแหล่งวัตถุดิบใหม่ ๆ และเทคนิคการประมวลผลและบรรจุภัณฑ์ล่าสุด

ผลิตภัณฑ์หลักของเราถูกจัดกลุ่มเป็นห้าประเภท:

  1. เครื่องเทศและซอส
  2. เครื่องดื่ม
  3. ผักและผลไม้
  4. ซอสพาสต้า
  5. แช่แข็ง

ผู้อำนวยการและผู้จัดการโรงงานของเราเป็นผู้ที่มีประสบการณ์ด้านอาหาร ให้ความสำคัญกับคุณภาพการวิจัยและการพัฒนา ฝ่ายควบคุมคุณภาพมากกว่า 50 คนมีหน้าที่รับผิดชอบในการตรวจสอบคุณภาพจากวัตถุดิบจนถึงผลิตภัณฑ์สำเร็จรูป ทีมงาน R & D พัฒนาผลิตภัณฑ์ใหม่ๆ ทั้งภายในและภายนอก บริษัทฯของเราได้รับการรับรองมาตรฐาน GMP มาตรฐาน HACCP และมาตรฐาน BRC